Vakantie bij Nederlanders in Italie

Reserveren

Logeren bij landgenoten in Italie

 Waarom logeren bij Nederlanders in Italie?

Logeren bij nederlanders in de Marken , dat is voor velen wel een pre. Wat is er nu makkelijker dan naar een vreemd land te gaan, waar je de taal niet helemaal machtig bent. Bij landgenoten in het buitenland, voelt voor velen vertrouwd en omdat je dezelfde taal spreekt, is het makkelijker om de informatie te krijgen die je graag zou willen hebben. Bv waar de bakker is, of wat de leuke dingen zijn om in de omgeving te gaan bezichtigen. Of bv wat de openingstijden in dit vreemde land zijn, want in de rest van de wereld is natuurlijk niet alles altijd hetzelfde als in ons vertrouwde Nederland.

Ik Vertrek! Logeren bij landgenoten.

Logeren bij nederlanders in Italie. Kent u het televisieprogramma  “ik vertrek” ? Een programma waar u meegenomen wordt op het wel en wee van landgenoten in het buitenland.
Natuurlijk is het altijd leuk om mensen te volgen, die hun droom nastreven en in Nederland huid en haard verkopen om uiteindelijk in het buitenland iets nieuws te beginnen; namelijk een heel andere leven. En natuurlijk is het altijd leuk om te zien, zeker de dingen die er allemaal mis gaan omdat ze de taal niet spreken, of omdat ze niet op de hoogte zijn in het nieuwe land. Daardoor is het wel mogelijk om op vakantie te gaan bij Nederlanders in Le Marche Italie.

Waarom is onze accommodatie geschikt voor Nederlanders?

Het is altijd al zo geweest dat een Nederlander wil graag in het buitenland bij een Nederlandse eigenaar verblijven, net zoals een Belg graag in het buitenland bij een Belgische eigenaar wil verblijven. De grootste reden weer is de communicatie die het verblijf een stukje gemakkelijker maken. Waarom: Een Nederlander gaat graag bij een nederlandse eigenaar op vakantie, omdat ze in ieder geval dezelfde cultuur hebben, dezelfde ideeën en dus ook weten waar de vakantieganger prijs op stelt als hij op vakantie is. Zoals bv de inrichting van het appartement, of dat er luxe ligbedjes bij het zwembad aanwezig zijn. Kijk verder op onze website en dan weet je waarom je bij Rosa nel Pozzo in Le Marche moet zijn voor een onbezorgde vakantie.

De voordelen

x

Rust om je heen

Klein gezelschap

De tijd aan je zelf

Perfecte ambiance

Meer aandacht voor elkaar

Op vakantie zonder kinderen. Ik kan het iedereen aanraden! Wat een rust, en we hebben elkaar voor het eerst in jaren weer eens ECHT gesproken!

Tevreden gasten zonder kinderen

Contact formulier

Contactaanvraag

Naam(Vereist)
DD slash MM slash JJJJ
DD slash MM slash JJJJ
Indien u wilt komen met kinderen, raden wij u aan om contact met ons op te nemen
Voorkeur appartement(Vereist)

Heeft u extra informatie nodig of wilt u in contact met ons komen? Dan kunt u gebruik maken van het contactformulier hiernaast, of u stuurt een Email naar info@rosanelpozzo.com

Natuurlijk kunt u ons ook bellen: 0039-0731982113 (alle nullen draaien)

Wilt u op de hoogte blijven van ons nieuws, like dan onze Facebookpagina!

Rosa nel Pozzo ligt in Le Marche, Italie

gtag('config', 'AW-10826954696');