Vakantie appartement Le marche Italië

Reserveren

Appartementen bij nederlanders in Italie

 Waarom kiezen voor een appartement?

Onze 4 luxe appartementen, bij nederlanders in Italie, ieder geschikt voor max. 2 personen, bevinden zich op de begane grond. Iedere vakantiewoning heeft een eigen ingang en een eigen terras met de nodige privacy. Zo heeft men ook de beschikking over luxe tuinmeubels incl. ligbedden. De appartementen hebbben wij gezellig ingericht met warme kleurtjes, comfortabele fauteuils, heerlijke grote bedden zonder voeteind en niet te vergeten een flatscreen tv en internet Wifi! De keukens zijn voorzien van alles wat u nodig heeft om uw eigen Italiaanse maaltijd te kunnen bereiden, gemaakt met de mooiste verse producten die italie te bieden heeft.

De voordelen van een appartement boven een andere accomodatie

Onze luxe vakantieverblijven zijn bedoeld voor 2 personen. Omdat er bij ons altijd maar weinig gasten zijn, maximaal 8, zal het altijd rustig zijn. De ideale plek om lekker te relaxen op uw eigen terras of bij het zwembad. Wij hebben onze appartementen praktisch ingericht en van alle gemakken voorzien. Het enigste wat u zelf nog moet doen, dat zijn de boodschappen. De keuken heeft alle noodzakelijk spullen, om een heerlijke Italiaanse maaltijd te bereiden, waarvan u op uw eigen terras van kunt genieten. Ook kunt u altijd nog, net zoals thuis, vanuit een gemakkelijke stoel, naar de Nederlandse tv kijken.

Wat kan je doen in Le Marche?

Een vakantie in Le Marche Italie is voor diegene die niet van massatoerisme houden. Maar het doet zeker niet onder voor de bekende regio’s als Umbrie en Toscane. De Marken heeft nog een ongerepte natuur en mooie rustige stranden. Voor de sportievelingen is er ook de mogelijkheid om paard te rijden en mountainbiken.  De grotere plaatsen zoals Urbino, San marino, Senigallia en Ancona zijn zeker de mooite waard voor een bezoek. Ook de kleinere dorpen zijn vol van cultuur en het lijkt alsof de tijd er heeft stil gestaan.

Waarom Le Marche ontdekken vanuit San Pietro?

San Pietro is een klein dorpje, gelegen in de regio De Marken in Italie. Het lijkt hier alsof de tijd heeft stil gestaan en nog steeds stilstaat. De lokale bevolking is zeer vriendelijk en behulpzaam als je hen iets vraagt. Ook al spreek je de taal niet, toch zullen ze je proberen te helpen, als is het maar met handen en voeten. De locale Italianen hier hebben er geen behoefte aan om een andere taal te spreken. Tenslotte hebben ze in eigen land alles wat ze nodig hebben, De Apenijnnen die van noord naar zuid Italie lopen. De regio Le marche is gelegen aan de Adriatische kust en er is ook voldoende cultuur. Le Marche doet zeker niet onder voor de bekende regio’s Toscane en Umbrie.

De voordelen

x

Rust om je heen

Klein gezelschap

De tijd aan je zelf

Perfecte ambiance

Meer aandacht voor elkaar

Op vakantie zonder kinderen. Ik kan het iedereen aanraden! Wat een rust, en we hebben elkaar voor het eerst in jaren weer eens ECHT gesproken!

Zoover beoordeling

Contact formulier

[caldera_form id="CF5dcec76156741"]

Heeft u extra informatie nodig of wilt u in contact met ons komen? Dan kunt u gebruik maken van het contactformulier hiernaast, of u stuurt een Email naar info@rosanelpozzo.com

Natuurlijk kunt u ons ook bellen: 0039-0731982113 (alle nullen draaien)

Wilt u op de hoogte blijven van ons nieuws, like dan onze Facebookpagina!

Rosa nel Pozzo ligt in Le Marche, Italie

gtag('config', 'AW-10826954696');