Op vakantie zonder kinderen in Le marche Italie

Reserveren

Le Marche in Italie, een vakantie zonder kinderen

Waarom op vakantie zonder kinderen?

Wanneer je aan vakantie denkt, denk je waarschijnlijk aan lekker lang uitslapen, daarna rustig de tijd nemen om te ontbijten en zien wat de dag brengt, Of dat nu betekent dat je eindelijk dat spannende boek gaat uitlezen, de natuur in gaat of cultuur gaat snuiven in een van de vele dorpjes, het kan allemaal. Het liefst sluit je de dag af met een heerlijk diner op je eigen terras en genieten van de ondergaande zon. Maar heb je kinderen, dan weet je dat dit niet altijd de realiteit is. Maar gelukkig is er voor alles een oplossing: Een adults-only/no kids vakantie, heerlijk genieten zonder kinderen in je eigen appartement in Le marche Italie.

De voordelen van een vakantie no kids in Le marche Italië

Accomodaties voor adults-only worden steeds populairder. Het zijn rustige accomodaties waar alleen volwassenen zijn toegestaan. Ben je er klaar mee, dat de kinderen van de buren gillend over je terras heen rennen, of dat je ze moet ontwijken in het zwembad? Je wilt gewoon je batterij opladen na een jaar hard werken. Eindelijk tijd om je boek in alle rust uit te lezen.

Adults only in Le Marche Italië.

En dan kan het ook nog zijn dat u behoort tot de categorie vakantiegangers die niet het massatoerisme opzoeken, maar een rustig vakantieadres en ook nog zonder kinderen. Met name in de schoolvakanties is zo’n adres soms lastig te vinden. Gelukkig zijn er ook parels die ruimschoots aan deze eisen voldoen en een accommodatie bieden waar het mogelijk is om in alle rust vakantie te houden, te ontspannen en desgewenst in het gezelschap van andere gasten interessante gesprekken te voeren aan tafel.

De voordelen

x

Rust om je heen

Klein gezelschap

De tijd aan je zelf

Perfecte ambiance

Meer aandacht voor elkaar

Rosa nel Pozzo:
Sinds 15 jaar de eerste Adults only in
Le Marche Italië

Germa en Bert

Op vakantie zonder kinderen. Ik kan het iedereen aanraden! Wat een rust, en we hebben elkaar voor het eerst in jaren weer eens ECHT gesproken!

Tevreden gasten zonder kinderen

Contact formulier

Contactaanvraag

Naam(Vereist)
DD slash MM slash JJJJ
DD slash MM slash JJJJ
Indien u wilt komen met kinderen, raden wij u aan om contact met ons op te nemen
Voorkeur appartement(Vereist)

Heeft u extra informatie nodig of wilt u in contact met ons komen? Dan kunt u gebruik maken van het contactformulier hiernaast, of u stuurt een Email naar info@rosanelpozzo.com

Natuurlijk kunt u ons ook bellen: 0039-0731982113 (alle nullen draaien)

Wilt u op de hoogte blijven van ons nieuws, like dan onze Facebookpagina!

Rosa nel Pozzo ligt in Le Marche, Italie

gtag('config', 'AW-10826954696');