Vakantie in le Marche Italie coronavirus

Reserveren

Kan ik veilig op vakantie naar Le Marche in Italië, met het Coronavirus?

Het Corona-virus COVID-19 in Le Marche Italië

Italië doet er alles aan om het corona-virus te lijf te gaan. Er zijn vergaande maatregelen genomen, die ertoe geleid hebben, dat het aantal besmettingen opnieuw gedaald is.

Kijk voor meer informatie op de website Nederlandse Ministerie van Buitenlandse Zaken

Contactloos verblijven op Rosa Nel Pozzo?

Rosa nel Pozzo ligt met zijn appartementen en B&B in de Regio Le Marche, meteen naast Umbrië, in het midden van Italië. Onze accommodatie ligt op het platteland op een hectare eigen grond, net buiten het kleine dorpje San Pietro in Musio. Een erg rustige regio dus, trouwens heel regio Le Marche is nog erg rustig en massatoerisme is er bijna nog niet, alleen in het hoogseizoen en dan vooral aan de kust en een paar typische toeristische plekjes. Hierdoor is de kans op een infectie erg klein, juist omdat je tijdens je vakantie met weinig mensen in contact komt.

 

 • Wat kunnen wij extra doen voor u tijdens een contactloos verblijf:

  Bij aankomst en halverwege het verblijf wordt contactloos de temperatuur gemeten van alle aanwezige gasten.
  – De sleutel bij aankomst op een plek neerleggen zodat wij geen contact hoeven te hebben,
  – Onze contacten bij het verblijf via Whatsapp laten verlopen,
  – Broodservice iedere dag zodat u niet naar de bakker hoeft,
  – Een maaltijdservice die wij aan het appartement brengen, zodat u het alleen maar van de tafel hoeft te pakken en niet naar een restaurant hoeft te gaan,
  – Rosa nel Pozzo is erg kleinschalig dus de andere gasten ziet u nauwelijks en zelfs dan alleen op afstand,
  – Wij zijn altijd al erg trots op ons hoge niveau van de hygïene en leveren onze appartementen altijd blinkend en schoon op aan onze gasten. Uiteraard zorgen we dat in deze periodes nog extra maatregelen zullen toepassen zodat de kans op besmetting minimaal zal zijn.
  – Wij houden ons aan de Corona- of Covidregels, welke door de Italiaanse regering en de regio “Le marche” zijn vastgesteld. Zoals bijvoorbeeld de strenge reinigingsvoorwaarden.

Wat kan je doen op vakantie in Le Marche Italië tijdens het Coronavirus?

Hou je van oude dorpjes, steden en veel cultuur? Le Marche doet niet onder voor Toscane en je vindt hier talloze dorpjes en kasteeltjes waar de tijd lijkt stil te staan. Zoals gezegd is toerisme pas in opkomst in Le Marche en er zijn daardoor meer als voldoende plekjes waar je naar toe kan gaan waar het niet druk is. Vraag het vooral bij ons na, wij kennen Le Marche als geen ander! Een aantal voorbeelden hiervan zijn: – Corinaldo met zijn oude stadsmuur die nog geheel intact is. Via deze muur kunt u helemaal rond de stad wandelen met overal uitzichten op de prachtige heuvels. – Wij raden ook aan het kasteeldorp Piticchio eens te bezoeken, een van de mooist gerestaureerde kasteeldorpjes in onze directe omgeving. – Wandelen en genieten van de prachtige natuur en uitzichten op de Monte Catria, Monte Nerone en Monte Cucco – Klooster Avellana, ligt sprookjesachtig op een berg en is zeer de moeite waard om te bezoeken – Mondavio is een Middeleeuws plaatsje met grote delen van het fort nog te zien. – Frontone ligt boven op een heuvel met zijn aansluitend minidorpje, echt heel leuk om doorheen te wandelen

De voordelen

x

Rust om je heen

Kleinschalig

De tijd aan je zelf

Perfecte ambiance

Contactloos verblijf

Op vakantie zonder kinderen. Ik kan het iedereen aanraden! Wat een rust, en we hebben elkaar voor het eerst in jaren weer eens ECHT gesproken!

Tevreden gasten zonder kinderen

Contact formulier

[caldera_form id="CF5dcec76156741"]

Heeft u extra informatie nodig of wilt u in contact met ons komen? Dan kunt u gebruik maken van het contactformulier hiernaast, of u stuurt een Email naar info@rosanelpozzo.com

Natuurlijk kunt u ons ook bellen: 0039-0731982113 (alle nullen draaien)

Wilt u op de hoogte blijven van ons nieuws, like dan onze Facebookpagina!

Rosa nel Pozzo ligt in Le Marche, Italie

gtag('config', 'AW-10826954696');