Bed & Breakfast in De Marken Italie

Reserveren

B&B Le Marche, Italie

 Waar is de Marken in Italie?

Als je aan de gemiddelde vakantieganger vraagt “waar ligt de marche in Italie”, dan zullen de meesten je raar aankijken en niet weten waar je het over hebt. De regio “Le marche in Italie” is namelijk nog een vrij onbekende regio, welke ook wel “De Marken”genoemd wordt. Hij grenst in het noorden aan Emilia-Romagna en de republiek San Marino, in het westen aan Toscane en Umbrie en in het zuiden aan de AbruzzenVoor de komst van de Romeinen werd de regio bewoond door de Piceni, een van de Italische volken, die zich in het eind van het tweede milennium en kreeg het de naam Picenum. Later is de naam Marche ontstaan, afgeleid van het Germaanse woord Mark dat markering, grens betekende: regio op de grens. Het meervoud Marken wijst op een fusie van markgraafschappen, zoals markgraafschap Ancona, marktgraafschap Camerino-Macerata en markgraafschap Fermo.

Waarom is de Marken met name geschikt als vakantie regio?

De regio De Marken is nog een vrij onbekende regio in het midden van Italie. Daardoor is het nog massatoerisme hier nog niet doorgedrongen. Ook biedt De Marken een heel wisselend landschap. Van zee tot heuvels tot bergen. De hoogste berg bij ons in de directe omgeving is de “Monte Catria”en is 1702 mtr.

Wat kan je doen in Le Marche?

Voor veel mensen is de vakantie bedoeld om na een jaar van hard werken, eens lekker uit te rusten en niks te doen. Le marche is daar uitstekend voor omdat hier nog steeds geen massatoerisme is. Daarnaast zijn er ook een heleboel mensen, die juist ontspannen en hun hoofd leeg maken, door dingen te gaan doen. En dus niet meer aan de alledaagse zaken hoeven te denken. Er zijn dus voldoende mogelijkheden, zoals bv bergwandelen en mountainbiken in de heuvels, maar ook lekker wandelen over het strand of watersporten. Ook kun je hier nog oude plaatsen bezoeken, waar het lijkt alsof de  tijd er stil staat.

Wat is een Bed & Breakfast

Eigenlijk is bed & breakfast de engelse benaming van Logies met Ontbijt. Het is meestal kleinschalig, waarbij u bij een eigenaar in of aan huis slaapt en smorgens wordt voorzien van een ontbijt. Het kan zijn dat je ontbijt wordt verzorgt, maar ook dat je de spullen krijgt, maar wel zelf het ontbijt klaar moet maken. het voordeel is dan wel dat je zelf kunt bepalen, hoelaat je gaat ontbijten en hoelang.

De voordelen

x

Rust om je heen

Klein gezelschap

De tijd aan je zelf

Perfecte ambiance

Meer aandacht voor elkaar

Op vakantie zonder kinderen. Ik kan het iedereen aanraden! Wat een rust, en we hebben elkaar voor het eerst in jaren weer eens ECHT gesproken!

Afstand vanaf Utrecht

Contact formulier

Contactaanvraag

Naam(Vereist)
DD slash MM slash JJJJ
DD slash MM slash JJJJ
Indien u wilt komen met kinderen, raden wij u aan om contact met ons op te nemen
Voorkeur appartement(Vereist)

Heeft u extra informatie nodig of wilt u in contact met ons komen? Dan kunt u gebruik maken van het contactformulier hiernaast, of u stuurt een Email naar info@rosanelpozzo.com

Natuurlijk kunt u ons ook bellen: 0039-0731982113 (alle nullen draaien)

Wilt u op de hoogte blijven van ons nieuws, like dan onze Facebookpagina!

Rosa nel Pozzo ligt in Le Marche, Italie

gtag('config', 'AW-10826954696');