Activiteiten

Reserveren

Mountainbiken

Ben jij ook zo’n fervente mountainbiker? En vindt je het heerlijk om om met je fiets over niet gepaveide paadjes door de natuur te racen? Le Marche leent zich hiervoor uitstekend met zijn golvende heuvels en de bergen van de Apenijnen.
Mountainbiken in Le Marche is heel erg in opkomst!
Wij hebben inmiddels contact met een jong en enthousiast stel die hier uit de omgeving komt en van alles organiseert rondom het mountainbiken.
Zij hebben diverse hele mooie tochten uitgezet en je kunt via hen een bike huren, zodat je hem zelf niet mee hoeft te brengen.
Je kunt deze tochten samen met hen ondernemen, zodat je zeker weet dat je op de mooiste paadjes fietst en de mooiste tochten doet.

Neem aub contact met ons en geef ons jullie wensen op zodat we een fiets arrangement op maat kunnen samen stellen!

Wandelen in Le Marche

Diegene die graag willen wandelen in Le Marche, kunnen wij diverse (begeleide) prachtige wandeltochten aanraden.
Wij hebben contacten met diverse goede gidsen die wandeltochten aanbieden. Op deze manier krijg je zeker de mooiste plekjes van Le Marche te zien.

Neem aub contact met ons op en laat ons weten wat jullie zouden willen doen. Een arrangement is ook altijd mogelijk.
Via de volgende link, kan je alvast een groot aantal routes bekijken: “Wandelroutes in “Le Marche”

Skiën en Snowboarden

Sinds januari 2009 kunt u in de Marken niet alleen skien in de Sibylijnen, Maar ook op de Monte Catria, een klein half uurtje rijden vanaf Rosa nel Pozzo. Er zijn geheel nieuwe installaties aangelegd zoals nieuwe skiliften op de 9 km piste! Natuurlijk kunt u tijdens het skien genieten van heerlijke hapjes en drankjes uit Le Marche, in het restaurant op de piste. Voor diegene die zelf geen ski’s of snowboards meebrengen, deze kunt u ook ter plaatse huren. Nu kunt u dus ook vanuit de appartementen van Rosa nel Pozzo, heerlijk gaan snowboarden of skien in Le Marche in uw directe omgeving. Kijk bij prijzen voor de leuke aanbiedingen in het voor en najaar! Leuke site, maar helaas in het Italiaans: scimarche.it/

Golfen in Le Marche

Ook in Le Marche zijn er mogelijkheden tot het slaan van een balletje. In onze omgeving heeft men de beschikking over een 18 Hole Championship Course Le marche en een 5-Hole Executive Golfcourse.

gtag('config', 'AW-10826954696');