Accommodaties

Reserveren

Hoe ziet uw 2-persoons appartement in Italie er uit?

Onze 4 knusse appartementen, ieder geschikt voor max. 2 personen, bevinden zich op de begane grond, ieder met een eigen ingang en een eigen terras met luxe tuinmeubels incl. ligbedden.

De appartementen hebbben wij gezellig ingericht met warme kleurtjes, comfortabele fauteuils, heerlijke grote bedden zonder voeteind en niet te vergeten een flatscreen tv en internet Wifi

De keukens zijn voorzien van alles wat u nodig heeft om uw eigen Italiaanse maaltijd te kunnen bereiden, gemaakt met de mooiste verse producten die italie te bieden heeft.

“Lieve Germa en Bert, Op onze vakanties komen wij zelden terug op een plaats waar wij eerder geweest zijn. Hier zijn wij nu reeds voor de 3de keer, dus dat zegt al genoeg.
Jullie gezelligheid en dienstbaarheid, maar ook de locatie heeft voor ons iets unieks. Als wij een stoel pakken en in de zon zitten, ervaren wij de rust en de romantiek die deze plaats, mede door jullie inzet en creativiteit, zo uniek maakt.
Kortom, iets waar jullie heeeel trots op mogen zijn en wij blij van worden dit te ervaren.
Liefs en alle goeds

Gastenboek

De prijzen van de appartementen zijn per week zonder ontbijt.
– Op aanvraag andere aankomst/vertrekdagen en korter/langer verblijf.
– De prijzen zijn incl. luxe linnenpakket en gratis internet.
– De appartementen zijn geschikt voor max. twee volwassenen. Er is geen mogelijkheid tot het toevoegen van een extra bed(je).
– Er bestaat de mogelijkheid dat er in 2021 door de gemeente
toeristenbelasting geheven gaat worden.

RESERVEREN

Graag helpen we je persoonlijk verder als je contact met ons opneemt!

– Verplichte eindschoonmaak € 50,00, Sole € 40,00 contant te voldoen bij vertrek(niet voor B&B)

– Gebruik wasmachine € 5,00 per wasbeurt.
– Verwarming € 5,00 per nacht (per appartement/indien nodig).
– Ontbijt € 7,50 per persoon.
– Aankomsttijd ‘s-middags vanaf 16.00 uur.
– Vertrektijd ‘s-morgens voor 10.00 uur.

RESERVERINGS- EN ANNULERINGSVOORWAARDEN

– Aanbetaling 50% binnen 1 week na reservering.
Met het doen van de aanbetaling, ga je automatisch accoord met onze reserverings- en annuleringsvoorwaarden!
– Restant bedrag voldoen maximaal 4 weken voor aankomst.
– Bij annulering door de huurder vindt er geen restitutie van de reeds gedane betaling. Wij raden aan, altijd een annuleringsverzekering af te sluiten.
– De verhuurder heeft het recht tot annuleren als er sprake is van overmacht, natuurrampen of door lokale overheidsmaatregelen.
In deze gevallen zullen de op dat moment gedane betalingen niet worden gerestitueerd. Eventuele ontstane schades zullen niet worden vergoed.

CORONA

-Wij hebben voor 2021 de datum voor restbetaling teruggebracht naar 4 weken ipv de gebruikelijke 8 weken.
Mocht er binnen 2 weken voor vertrek alsnog een negatief reisadvies afgegeven worden, waardoor er niet afgereisd kan worden, dan bieden wij eenmalig een omboekservice aan, geldig tot een jaar na de originele aankomstdatum. In alle andere gevallen gelden de normale annuleringsregelingen. Dit is niet geldig voor reeds doorgeschoven boekingen.
Uiteraard proberen wij samen met u mee te denken en tot een zo goed mogelijke oplossing te komen, het is per slot van rekening voor iedereen een nare situatie.